söndag 28 april 2013

16 juli 2012


Spy galla!!!

Måste bara börja med några barnförbjudna fraser: Förbaskade, jä--la, helvetes skitbloggapp!!!!!#€"#€"€%&&()/(&%%#()==)?)`?)/&#""#€€##
Skaffade denna blogg för att skriva nån slags  båtdagbok att kolla tillbaka på när hösten gör sitt intåg. Allt hänger på appen i telefonen. Nu har man valt att uppdatera denna så den har legat nere sedan veckan innan midsommar. Kanon!!! Vår semester som pågått sedan dess hade ju varit skoj att få dokumenterad. Bortsett från makens inlägg för några dar sedan kommer en kort återblick nu när det äntligen verkar funka.
Midsommar=SOL!!! Wow liksom. När hände det senast?? M & J med kids följde med och efter att ha druckit bubbel i hångelviken styrde vi kosan mot Torsång. Det var en otroligt härlig dag. Bikini, båtar, sillunch och snälla barn. Jo, faktiskt! ;) Kvällen spenderade vi på Dejstolen där mams, paps, Smitten och andra goa människor anslöt. Grill, tårta coh mys i solnedgången. Vi stuvade in våra gäster för övernattning för att sen skrämma upp dom i ottan. Grekland nästa för Fam. V. ! Hemma regnade det så det var bra planering. Dock har det fortsatt regna sedan vi kom hem. :( Trots detta har vi ändå spenderat fler nätter till sjöss än hemma. Slussvaktarn har fått sig ett besök med efterföljande sjöslag i vår båt. Många nätter på Hellman med snickring av trädäck bl.aNåväl, sommaren är inte slut än, men tyvärr snart vår semester.Hoppas på mer sol i alla fall. Fingers crossed!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar